Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni düşünce karınin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza sel ve sarsıntı gibi diğer saf afetlerdede kullanılabilir olması yüz titizlikle korunmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet allıkıyoruz.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

- İnternet sitesinin ustalıklevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece iyi ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan edepli gereç Yangın Kapısı kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı derunin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page