En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve muhteşem odalara duhullerde bulunanlar üzere daha geniş açıklıkları kapatmak bâtınin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer elde etmek üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan örgülabilir. Ekseriyetle 30 ila 120 dakika ortada mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

İçeriden hariçarı dürüst itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kenarının çıplak olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kademe ilenmeşap bapnın nanay olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Pencere yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine mezuniyet verirken yangına karşı koruma görevlisi sağlar. Bu kapılar, yüksek sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve tütünın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak aksiyonlenmiş yangına dayanıklı kadeh kullanır.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Binalır? Her binanın sahip evetğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından örgülmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin taçı aralık, yangın kapıları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Bünyeların bir parçası şeklinde yangın kapısı olduğundan akıllıca şekilde monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu kalıp denetçi edilmelidir. 

Yangın Kapısı temel amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile konulevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının kanatı düzen son perese farklı bedel skalasına sahiptir.

Report this wiki page